SÜLE ZSOLT

Kommunikációs munkatárs
Süle Zsolt az irodában
Süle Zsolt hobbi közben

Mióta dolgozol a PTI-nél?

2023 őszén csatlakoztam a PTI csapatához.

 

Milyen munkakörben dolgozol? Mit ad ez a pozíció Neked?

PR és marketing asszisztens munkakörben dolgozom. Ez a munkakör főleg a folyamatos fejlődésre, tanulásra buzdít, melyhez a tapasztalt kollégáim is sokat hozzátesznek.

 

Miért döntöttél a PTI mellett? Miért tartod jó munkahelynek?

Fontos szempont volt számomra, hogy rugalmasan kezeljék a munkaidőt, mivel még az egyetemi tanulmányaimra is időt kell fordítanom. Ez az egyik ok a sok közül, amiért jó munkahelynek tartom a PTI-t.

 

Mit vársz szakmailag az elkövetkezendő évektől? 

Bár nem régóta vagyok a PTI csapatának tagja, abban biztos vagyok, hogy az ügynökségi munka által rengeteg új ismeretet tudok majd elsajátítani, ami megalapozza a szakmai fejlődésem. A kollégáim nagyon segítőkészek, hogy mindent megtanulhassak, amiben még nincsen tapasztalatom.

 

Mi az, ami a szakmádon kívül érdekel? Mivel töltöd el a szabadidődet?

Gyerekkorom óta az életem része a sport. A mai napig egy héten többször is járok konditerembe, illetve a csapatjátékoknak is nagy kedvelője vagyok. Emellett igyekszem sok időt tölteni a barátaimmal, ilyenkor gyakran sakkozunk vagy társasjátékokkal ütjük el az időt.

 

Mi a kedvenc elfoglaltságod a PTI csapatával? Miért éppen az, mit szeretsz benne? (közös ebéd, csapatépítő tréning, egyéb tréning, előadás, közös ötletelések stb.)

Nem volt még olyan munkahelyem, ahol ennyi időt fektettek volna az alkalmazottak képzésére, illetve a munkatársak összecsiszolására. Négy hónapja vagyok a csapat tagja, de már most rengeteg csapatépítő és edukatív programon vehettem részt, amelyeket nagyon élveztem.

 

Hogyan küzdöd le a legnagyobb gyengeséged a munkád során?

Bármilyen akadályba is ütközök, mindig a projektvezetőmhöz és munkatársaimhoz fordulok tanácsért, segítségért.

 

Melyik ötletedre, projektedre, sikeredre, változásodra vagy a legbüszkébb és miért éppen arra? (Pl. egy ötlet, ami nagyon tetszett a megrendelőnek, egy grafika, amit elfogadtak, egy eredmény, vagy egy tulajdonság, amit a munkád során szedtél fel stb.)

A tavalyi év őszén részt vettünk egy pályaválasztási kiállítás és állásbörze megszervezésében. Ekkor még nem voltam túl régóta a csapat tagja, de én is részese lehettem a helyszíni munkálatoknak. Nagy bizalmi szavazatnak éltem meg ezt a többiek részéről.

 

Melyik a legviccesebb munkahelyi sztorid?

Nem olyan rég kerültem a céghez, így nem feltétlen tudok kiemelni vicces sztorit, egyelőre. 🙂

 

Melyik az a három szó, amellyel a PTI-t jellemeznéd?

Kiszámíthatóság. Rugalmasság. Társaság.