Összhangban: visszatérő partnerünk a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara

2023. szept. 25. | Visszajelzések

MCSTE elnöke, Gulyás István

„A PTI Communications Kft.-vel való együttműködésünk mindig pozitív és eredményes volt, legyen szó akár marketingstratégia, akár arculatterv, akár pl. videós anyag készítéséről. Rugalmas és professzionális hozzáállásukat az egyetemi folyamatok hosszadalmas és formalizált jellege sem törte meg. Mindig találtunk olyan megoldást, amely mindkét fél számára előnyös volt és sosem ment a munka minőségének rovására. Az együttműködéseink kezdetén felvázolt célokat és ígéreteket kivétel nélkül teljesítették, és e közös projektek során mindig azt kaptuk, amit szerettünk volna – sőt, gyakran még többet is.

Az egyik legfontosabb szempont, amiért szívesen dolgozunk a PTI-vel, az az emberi hozzáállásuk. A csapat mindig könnyen elérhető és megértő, ha problémáról vagy rossz hírekről van is szó. Képesek rugalmasan kezelni a váratlan helyzeteket, és mindig mosolyogva segítenek. A munkatársaik szakmai tudása és emberi hozzáállása is kivételes. Minden csapattaggal, akivel eddig együtt dolgoztam, csak pozitív élményeim voltak. Ritka, hogy ennyire összeálljon a szakmai kompetencia és az emberi oldal. A reakcióidő és az előre gondolkodás terén is kitűnnek: a PTI mindig egy lépéssel előrébb jár, és segít nekünk haladni, ha esetlegesen csúsznánk a projektjeinkkel.

Az együttműködésünknek köszönhetően számos értékes kommunikációs anyag és stratégia született, amelyek segítik a növekedési céljainkat. Ezeket hatékonyan tudjuk alkalmazni azon az úton, amit megálmodtunk. Szóval a PTI Communications-t mindenki figyelmébe nyugodt szívvel ajánlom!”

Dr. Rácz-Putzer Petra, a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának adjunktusa

Rangos szakmai névsorba kerültünk

Rangos szakmai névsorba kerültünk

Az ICCO Agency Finder a PR és kommunikációs ügynökségek globális címjegyzéke – és immár a cégünk is megtalálható benne: https://iccoagencyfinder.com/agency/pti-communications-ltd/ Ez a nyilvántartás az ügyfelek számára azért hasznos, mert szektoronként kereshetik ki a számukra leginkább megfelelő...

bővebben
Irány a PTE!

Irány a PTE!

„IRÁNY A PTE!”, „MINDENKI PÉCSI AKAR LENNI!” – ez a két szlogen gyakori szófordulattá vált az irodánkban ősz óta. A PTI csapata nyerte ugyanis a Pécsi Tudományegyetem idei beiskolázási kampányának offline és online kommunikációjának lebonyolítását. Rengeteg energiát és kreativitást fektetünk ebbe...

bővebben