MESZTEGNYEI-ÓBERT KRISZTINA

Kommunikációs vezető

Mióta dolgozol a PTI-nél?

2020. január 6. óta erősítem a PTI csapatát.

Milyen munkakörben dolgozol? Mit ad ez a pozíció Neked?

Kommunikációs munkatársként több projektbe is bedolgozok, emellett saját projekteket is kezelek. A nagyon változatos munkafolyamatok olykor kihívásokkal teliek, de ezáltal plusz szakmai tudást is szerezhetek.

Miért döntöttél a PTI mellett? Miért tartod jó munkahelynek?

Olyan… nagyon jó érzés tudni, és egyben tapasztalni is kollégáim között az egymást támogató hozzáállást, ami nem csak a munkában van jelen. Mindenki a maga területén szakmailag és emberileg is a legjobb tudását adja bele minden feladatba.

Mit vársz szakmailag az elkövetkezendő évektől?

Változatos, szakmai kihívásokkal teli projekteket várok a következő években is sok forgatási lehetőséggel.

Mi az, ami a szakmádon kívül érdekel? Mivel töltöd el a szabadidődet?

Szabad perceim nagy részét a családommal: férjemmel és a három gyerkőcünkkel igyekszem tölteni, akik még viszonylag kicsik. Ketten általános iskolások és a legkisebb ovis, így igénylik is még a társaságunkat. A délutáni edzésekre való el-, illetve onnan hazajutás komoly logisztikát igényel, de igyekszünk egy kis játszóterezést is beiktatni, illetve beszélgetni egymással. Ha marad még energiám, szívesen olvasok, fejtek keresztrejtvényt vagy nézünk filmet.

Mi a kedvenc elfoglaltságod a PTI csapatával? Miért éppen az, mit szeretsz benne? 

Nagyon szeretem a közös ebédeket, a csapatépítő tréningeket, mert ezek az alkalmak igazán kötetlen, jó hangulatban telnek. De említhetném a közös ötleteléseket is egy-egy projekt kapcsán, mert ilyenkor mindenki kreativitása beindul és jobbnál jobb elképzelések, javaslatok születnek. Ezeket nem csak mi, de a partnerek visszajelzései is igazolják.

Hogyan küzdöd le a legnagyobb gyengeséged a munkád során?

Dolgozom rajta, hogy tudjak nemet mondani.

Melyik ötletedre, projektedre, sikeredre, változásodra vagy a legbüszkébb és miért éppen arra? 

Az egyik ilyen emlékezetes pillanat, mikor többedmagammal egy PR- és kommunikációs stratégiát állítottunk össze egy – akkor még leendő – partnerünknek. Azóta már folyamatos az együttműködés. A másik, mikor egy grafikus tervével szemben az én elképzelésem alapján, egy kollégámmal közösen megszerkesztett grafika nyerte el a megrendelő tetszését.

Melyik a legviccesebb munkahelyi sztorid?

Mikor egyik kollégám – az interneten látottak alapján – megpróbált tojást főzni a mikróban. Miután kivette onnan, az arcába robbant az egész.

Melyik az a három szó, amellyel a PTI-t jellemeznéd, és miért pont azokat választottad?

Szakmaiság, lelkiismeretesség, elhivatottság. Ezek ugrottak be elsőre, de a korábbi válaszaimmal összecsengenek.