KELLER NIKOLETT

Kommunikációs munkatárs

Mióta dolgozol a PTI-nél?

2021 júliusa óta dolgozom a PTI-nél, de mint külsős, alkalmanként 2019 szeptembere óta segítettem a cégnek.

Milyen munkakörben dolgozol? Mit ad ez a pozíció Neked?

Kommunikációs asszisztens munkakörben dolgozom. Jobb kommunikációs készséget adott fél év alatt szóban és írásban, illetve sok munkatársam feladataiba belelátok, ezzel is biztosítva van a fejlődésem.

Miért döntöttél a PTI mellett? Miért tartod jó munkahelynek?

Mindig is érdeklődtem a rendezvényszervezés és a marketing különböző területei iránt, így nem volt nehéz a választás a továbbtanulás szempontjából. A Pécsiközgázon turizmus-vendéglátás után marketing mesterszakra mentem.
A PTI-vel először alkalmi munkák során találkoztam, ahol különböző rendezvényeken volt szükségük egy plusz emberre. Már akkor tudtam, hogy tetszik, amivel foglalkoznak, és hogy én is ilyen környezetben szeretnék elhelyezkedni.
A PTI változatos munkákat biztosít nekem, és amellett, hogy egy kényelmes irodában dolgozunk, lehetőségünk van terepen is megmutatni magunkat. Ezzel a változatos munkával sok tapasztalatot tudok szerezni különböző területeken.
Nem utolsó sorban abban is partnerek, hogy az egyetemet főállás mellett gördülékenyen el tudjam végezni.

Mit vársz szakmailag az elkövetkezendő évektől?

A marketing területén otthonosabban szeretnék mozogni, emellett pedig rendezvényszervező készségemet szeretném továbbfejleszteni, hogy mindent rugalmasan meg tudjak oldani.

Mi az, ami a szakmádon kívül érdekel? Mivel töltöd el a szabadidődet?

Szabadidőm nagy részét jelenleg az egyetem veszi el, de mindig tudok egy kis időt szakítani olvasásra vagy körmözésre, ami során a saját é a barátaim körmét készítem el. Természetesen a macskáimat sem fejelthetem ki a sorból, akik színesítik a szabadidőmet, bármit is csinálok.

Mi a kedvenc elfoglaltságod a PTI csapatával? Miért éppen az, mit szeretsz benne? 

Nehéz egyet kiemelni a sok közül. A közös ebéd mindig a nap csúcspontja, de minden csapatépítő program emlékezetes. Az egyik legjobb élmény volt számomra a közös vitorlázás, mikor egy pohár bor jelenlétében együtt tudtuk élvezni a napsütötte Balatont. A közös ötletelések pedig szakmailag mindig hasznosak a csapattal.

Hogyan küzdöd le a legnagyobb gyengeséged a munkád során?

Legnagyobb gyengeségemnek talán a rossz időbeosztást tartom, ezzel összefüggésben pedig egy-egy kreatív feladatnál nagyon sok időt el tudok tölteni. Ezeket a gyengeségeket úgy küzdöm le, hogy szigorú ütemtervet készítek, és ha nem sikerül valamit akkor befejeznem, akkor áttérek egy másik feladatra, és nem ülök rajta órákat, hanem pihentetem egy kicsit a feladatot.

Melyik ötletedre, projektedre, sikeredre, változásodra vagy a legbüszkébb és miért éppen arra? 

Első nagy munkám egy ismeretterjesztő kiadvány készítése volt Siklósnak. Erre azért vagyok büszke, mert a számomra is fontos környezettudatosságot meg tudtam osztani másokkal egy kiadvány formájában.

Melyik a legviccesebb munkahelyi sztorid?

Legviccesebb sztorim természetesen Berci „ügyeskedéséhez” kapcsolódik. Kedves Berci tojást főzött az irodában tűzhely nélkül. Azt gondolta, hogy ha berakja a mikróba a tojást, akkor ott majd meg tudja főzni. Egészen addig sikerült is a tervet megvalósítania, amíg ki nem vette a mikróból. Amint kivette, olyan lendülettel robbant a tojás az arcára és a falra, hogy menekülni nem lehetett előle.

Melyik az a három szó, amellyel a PTI-t jellemeznéd, és miért pont azokat választottad?

Támogató, mert a munkahelyi és akár a magánéleti problémákra is támogatóan reagál. Minőségi, mert az összes munka, amit kiadunk a kezünkből, szakmailag stabil és minőségileg magas szintet képvisel.
Kreatív, de nem csak azért, mert kreatív feladatokat végzünk, hanem mert minden nehéz helyzetre kreatív megoldásokkal tudunk előállni.