Ebéd, ajándékok, játék és nevetés – így zártuk az évet

2023. dec. 15. | Hírek

PTI karácsony évzáró 2023

Minket is elért a karácsonyi hangolódás időszaka, a héten megtartottuk első (talán hagyományteremtő) irodai, közös év végi ajándékozós és társasozós délutánunkat.

A kiadós ebéd után a kreatív kollégák olyan ajándékokkal lepték meg egymást, amelyek garantáltan mosolyt csaltak az arcokra.

Ezután következett egy kis játékos kihívás, ahol a tabu, a robbanó cica és az activity kombinációja még közelebb hozott minket egymáshoz.

Most pedig egy rövid pihenőre vonulunk, hogy feltöltődve és új inspirációkkal készülhessünk 2024-re. Az irodánk december 18-tól egészen január 3-ig zárva tart, de ne aggódjatok, a kreatív ötletek már készülnek a következő évi együttműködésekhez!

Rangos szakmai névsorba kerültünk

Rangos szakmai névsorba kerültünk

Az ICCO Agency Finder a PR és kommunikációs ügynökségek globális címjegyzéke – és immár a cégünk is megtalálható benne: https://iccoagencyfinder.com/agency/pti-communications-ltd/ Ez a nyilvántartás az ügyfelek számára azért hasznos, mert szektoronként kereshetik ki a számukra leginkább megfelelő...

bővebben
Irány a PTE!

Irány a PTE!

„IRÁNY A PTE!”, „MINDENKI PÉCSI AKAR LENNI!” – ez a két szlogen gyakori szófordulattá vált az irodánkban ősz óta. A PTI csapata nyerte ugyanis a Pécsi Tudományegyetem idei beiskolázási kampányának offline és online kommunikációjának lebonyolítását. Rengeteg energiát és kreativitást fektetünk ebbe...

bővebben