Csapatépítő tréning: stresszkezelés és relaxáció

2024. jún. 4. | Hírek

PTIcom júniusi hír: csapatépítő tréning: stresszkezelés és relaxáció

Számunkra a folyamatos fejlődés és jólét támogatása épp olyan lényeges, mint a megszerzett tudás és tapasztalatok kamatoztatása. Éppen ezért időről-időre szívesen veszünk részt tréningeken.

Legutóbb is egy izgalmas és tanulságos csapatépítő tréningen vett részt a PTI csapata stresszkezelés és stresszmenedzsment fókusszal megoldási utakként pedig progresszív relaxációs és az autogén tréninggel kiegészítve.

A napot különféle csapatjátékokkal indítottuk, amelyek váratlan helyzetek elé állítottak minket. Ezek a játékok nemcsak a problémamegoldó képességeinket tesztelték, hanem egymásra hangolódást és koncentrációt is igényeltek. Az egyik játékban például bombát kellett hatástalanítanunk, míg egy másik feladat során szóbeli kommunikáció nélkül építettünk meg közös erővel egy vasútállomás makettet. Majd képzeletbeli közlekedési járműveken helyeztük el magunkat, ahol mindenkinek lehetősége volt kifejteni saját és a csapat pozícióját.

A délutánt – a kajakómát megelőzvén – élénkítő körjátékkal kezdtük, amely segített felkészíteni minket a tréning következő, relaxációs részére. Kitöltöttünk, majd elemeztünk a témába illő teszteket, végül pedig érdekes és hasznos gyakorlatokkal zártuk a napot, amelyek mind hozzájárultak ahhoz, hogy jobban megértsük és kezeljük a stresszt.

Ez a nap nemcsak érdekes és izgalmas volt, hanem fárasztó is, ugyanakkor rengeteg új ismerettel gazdagodtunk. Külön köszönet illeti a trénert, aki ismételten interaktív és élvezetes módon vezette a foglalkozást.

Izgatottan várjuk a következő tréninget, és bízunk benne, hogy a most tanult technikák segítségével hatékonyabban tudjuk majd kezelni a munkahelyi kihívásokat.

Újabb büszkeség – „IFKA” minősített szakértők lettünk

Újabb büszkeség – „IFKA” minősített szakértők lettünk

Ismét szakmai tanúsítvánnyal gazdagodtunk. Ezúttal a Magyar Gazdaságfejlesztési Ügynökség (a korábbi IFKA) értesítette cégünket arról, hogy a benyújtott „Marketing tanácsadás és márkaépítés fejlesztési kategóriában” megfeleltünk azoknak az előre meghatározott kritériumoknak és követelményeknek,...

bővebben
PTI gyakornoki szemmel

PTI gyakornoki szemmel

Három hónapot töltöttek a PTI irodájában a PTE Műszaki és Informatikai Kar televíziós műsorkészítő szakos hallgatói. Hédi, Bori és Zsombi február elején kezdték meg kötelező szakmai gyakorlatukat ügynökségünknél. Igyekeztünk izgalmas és változatos feladatokkal megbízni őket, amelyek segíthetnek...

bővebben
Rangos szakmai névsorba kerültünk

Rangos szakmai névsorba kerültünk

Az ICCO Agency Finder a PR és kommunikációs ügynökségek globális címjegyzéke – és immár a cégünk is megtalálható benne: https://iccoagencyfinder.com/agency/pti-communications-ltd/ Ez a nyilvántartás az ügyfelek számára azért hasznos, mert szektoronként kereshetik ki a számukra leginkább megfelelő...

bővebben