B. NAGY BERNADETT

Irodavezető

Mióta dolgozol a PTI-nél?

2019 május közepén érkeztem a céghez, akkor még projektasszisztens munkakörben dolgoztam.

Milyen munkakörben dolgozol? Mit ad ez a pozíció Neked?

2021 márciusa óta irodavezetőként vagyok itt. Ez egy meglehetősen komplex és felelősségteljes munkakör, emellett kifejezetten bizalmi pozíció. Büszke vagyok arra, hogy rám bízták ezt a feladatot, ugyanakkor nem volt egyszerű az elején átállni a projektasszisztensi pozícióból. Egy teljesen új kihívásként tekintettem erre.

Miért döntöttél a PTI mellett? Miért tartod jó munkahelynek?

Családias, összeszokott kis közösség vagyunk. Érdekes látni azt, hogy mennyire különböző személyiség mindenki, s mégis milyen jól működünk együtt. Hiszünk abban, hogy mindenre van megoldás, segítjük egymást az ötleteinkkel. Támogató ügyvezetőink lehetőséget biztosítanak arra, hogy folyamatosan fejlődhessünk, változatos projektmunkákkal foglalkozhassunk – mindezt akár home office-ban is.

Mit vársz szakmailag az elkövetkezendő évektől?

Hogy végre legyen időm átrendezni az összes szerződéses mappát. Viccet félretéve: azt vallom, hogy mindig van hova fejlődni szakmailag, ennek az útnak sosincs vége. Legyen szó akár további partnerkapcsolatok építéséről, a meglévők ápolásáról, a csapatunk összetartásáról, vagy naprakésznek lenni pénzügyi területen – ezek mind a munkám elengedhetetlen részét képezik.

Mi az, ami a szakmádon kívül érdekel? Mivel töltöd el a szabadidődet?

Igyekszem a lehető legtöbb értékes időt a családommal és a szeretteimmel tölteni. Imádok utazni, világot látni, élményeket gyűjteni. Szerencsésnek tartom magam, mert sok csodás helyen jártam már, de még hosszú a bakancslistám. Nem tudok kiemelni egy konkrét hobbit, de régóta érdekel a lakberendezés, sok ilyen tartalmat olvasgatok. Fontos számomra az állatvédelem, a menhelyek támogatása, gyerekkorom óta rajongok a kutyákért. A baráti társasággal pedig gyakran tartunk maratoni társasjáték esteket, közös főzéseket is.

Mi a kedvenc elfoglaltságod a PTI csapatával? Miért éppen az, mit szeretsz benne? 

A kedvenc PTI programom a csapatépítő balatoni vitorlázásunk, és a Laser Corner-es móka volt eddig. Rengeteget nevettünk, örök élmény marad mindkettő. A kezdetektől összeköt minket az evés szeretete, így a nap fénypontja az irodában rendszerint az ebédidő és kávé- vagy sütiszünet.

Hogyan küzdöd le a legnagyobb gyengeséged a munkád során?

Maximalista vagyok mind a magánéletben, mind a munkám során. Szeretem a rendezettséget magam körül, és nehezen viselem, ha valami elsőre nem úgy sikerül, ahogy a fejembe vettem. A megfelelő időbeosztás kialakításán folyamatosan dolgozom, de törekszem a munka és magánélet egyensúlyára is.

Melyik ötletedre, projektedre, sikeredre, változásodra vagy a legbüszkébb és miért éppen arra? 

Sokat tanultam, fejlődtem a rendezvényszervezéses munkáink kapcsán, több projektet vittem önállóan is. Most mégis arra vagyok a legbüszkébb, hogy lassan 1 éve egy teljesen más munkakörben, irodavezetőként állom meg itt a helyem.

Melyik a legviccesebb munkahelyi sztorid?

Igazából minden nap történik valami vicces, nehéz egyet kiemelni…de elég jót nevettünk, amikor már kb. 2 hete vártam a kéztörlő adagolónkba rendelt papírtörlő csomagot, majd véletlenül belefutottam a neten egy cikkbe, miszerint egy futárnak elege lett a sok kézbesítendő csomagból, és mérgében bedobta mindet egy útszéli bokorba, majd ott is hagyta őket. Erősen elgondolkoztunk, hogy a mienk vajon közte lehetett?

Melyik az a három szó, amellyel a PTI-t jellemeznéd, és miért pont azokat választottad?

Kreativitás, csapatmunka, rugalmasság – mivel úgy gondolom, ezek tükrözik leginkább a mindennapjainkat.